2 egész csirkemellfilé
2-3 evőkanál étkezési keményítő
1 sárgarépa
6 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
3 evőkanál szójaszósz
só
chili paprika
4-5 evőkanál olaj
Megmossuk a húst, eltávolítjuk az esetleges hártyákat, és kockára vágjuk. Rászórjuk a keményítőt és elkeverjük.
Megtisztítjuk a sárgarépát, keresztben kisebb darabokra, majd hosszában vékony szeletekre vágjuk. Eltávolítjuk a hagyma héját, és felszeleteljük.
Wokban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst és a sárgarépát, és kevergetve fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a hagymát, a szójaszószt, belereszeljük a fokhagymát és ízlés szerinti mennyiségben a chili paprikát. Sózzuk.
A keményítő sütés közben bevonatot képez a hús felszínén, ezért nem enged levet. Ha szeretnénk, hogy legyen szaftunk is, 1 dl vizet öntsünk alá.
20-25 perc alatt készre sütjük, rizzsel tálaljuk.
A sonkát felkockázzuk, és kevés zsiradékon megpirítjuk, majd a lecsöpögtetett, kicsavart káposztát hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, és jól átforgatjuk. A csirkemelleket hosszában fé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát, bazsalikomot és a paradicsomot aprítsuk fel a fokhagymával együtt. A darált csirkehúst összekeverjük az összes hozzávalóval, majd hagyjuk állni 5 percet, hogy az út...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a húst sütjük szinte készre. Ehhez a csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és pirosra sütjük a csirkék mindkét oldalát. Félrerakjuk ő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. Ezután 2-3 gerezd fokhagymát reszelünk hozzá, kevés liszttel (1 púpos ek kb) megszórjuk és felönt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű