Csirkecomb
só
színesbors
paprika vagy paprikakrém
majoranna
oregánó
kakukkfű
tárkony
rozmaring
chili
hagyma
fokhagyma
tejföl
A hagymát lepirítjuk, megfűszerezzük majd beletesszük a csirkét és felöntjük vízzel. Ha puhára főtt ráöntjük a tejfölt.
1. Kevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. 2. Ekkor hozzákeverjük a gombát is. Pár percig együtt pirítjuk. 3. Beletesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet középen kettévágjuk, majd 2-2 szeletet vágunk belőle. A lisztet összekeverjük a parmezán felével, majd többször megforgatjuk benne a húst. Forró olajban mindké...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA paccal kezdjuk ,majd a combokat belerakju a pacba . par orat benne hagyjuk .Serpenyoben elosutjuk majd tepszibe rakjuk a maradek pacot raontjuk es keszre sutjuk .haromnegyed ora...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA felkockázott vöröshagymát kevés olajon üvegesre párolom, majd hozzá adom a felcsíkozott csirkemellet, amit fehéredésig sütök. Ezután hozzá adom a gombát, sózom, borsozom. Együ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű