Csirkecomb
só
színesbors
paprika vagy paprikakrém
majoranna
oregánó
kakukkfű
tárkony
rozmaring
chili
hagyma
fokhagyma
tejföl
A hagymát lepirítjuk, megfűszerezzük majd beletesszük a csirkét és felöntjük vízzel. Ha puhára főtt ráöntjük a tejfölt.
A kacsát kis darabjaira vágom (a combokat kettőbe, a mellet hosszában és keresztben is kettőbe, a hátát ugyancsak kettőbe, a szárnyakat is kettőbe). Minden húsdarabot jól megsózok....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű. A csirkehúst vágjuk vékony kis szeletkékre vagy csíkokra. 2. A páchoz a megtisztított fokhagymát nyomjuk át fokhagymanyomón vagy vágjuk apró kockákra, keverjük el az olajjal,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket majdnem teljesen félbevágom és sózom, borsozom(de óvatosan, mert a szalonna is sós). A szeletek közé teszek egy szelet sonkát, egy szelet sajtot, majd összehajtom,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tésztát a csomagoláson lévő útmutató szerint kifőzöm. A vöröshagymát finomra vágom és tetszőleges zsiradékon üvegesre pirítom, majd rádobom a csíkokra vágott húst, sózom, bors...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű