1 csirkemell
1 póré, vagy újhagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük.
A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel.
Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük
A melleket alaposan megtisztítjuk és kiklopfoljuk. Meghintjük sóval. A bundához a lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, a fűszerkeveréket, a tojásokat és lassan elkezdjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlapos tisztítás után a húst jól besózzuk, a bőrét is. Egy tepsibe helyezzük, a bőrükkel lefelé. A sütőt előmelegítjük 220°C -ra, és betesszük a húst. Kb. 35-45 perc alatt nagyjáb...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 4 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 15 dkg reszelt sajt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit megmossuk, rózsira szedjük és enyhén sós vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a csíkokra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű