Főzni nem volt időm, csak gyors vacsit dobtam össze.
A savanyúság receptje: 10 l víz, 1 l 20%-os ecet, 2kg cukor, 0,5kg só, 3 dkg natrium benzonat, 3 dkg borkénpor, 2 marék feketebors, 1 marék babérlevél, 3-4 szál torma. A levet hidegen keverem össze.
Főzni nem volt időm, csak gyors vacsit dobtam össze.
A savanyúság receptje: 10 l víz, 1 l 20%-os ecet, 2kg cukor, 0,5kg só, 3 dkg natrium benzonat, 3 dkg borkénpor, 2 marék feketebors, 1 marék babérlevél, 3-4 szál torma. A levet hidegen keverem össze.
átesszük a paprikára és lefedve kicsit dunsztoljuk , de csak annyira hogy összeessen ,de ne főljön szét , majd tiszta 7 dcl üvegekbe rakjuk még melegen ,erre az adagra kb 8 db üveg...
Elkészítési idő:Folyamatosan lehet belerakni, ahogy érnek a belevalók. Mindent alaposan megmosni és 4-5 helyen megszurkálni hústűvel, hogy a lé belülről is átjárja. Kb 1-2 hét alatt beérik és...
Elkészítési idő: