castraveciori
crengute de marar uscat
2 lingurite de sare
2 lingurite de zahar
4 linguri de otet
cateva rondele de ceapa
1-2 catei de usturoi
o foaie de dafin
cateva boabe de piper
Castraveciorii se asaza vertical in borcan, impreuna cu crengute de marar uscat (puneti crengute in functie de cat vreti sa fie de parfumati).
Se adauga apoi 2 lingurite de sare, 2 lingurite de zahar, 4 linguri de otet, cateva rondele de ceapa, 1-2 catei de usturoi, o foaie de dafin, cateva boabe de piper si apa cat sa se umple borcanul.
Se capaceste bine si se pune la sterilizat intr-o oala cu apa. Se lasa cateva minute pana cand castravetii isi schimba putin culoarea (apa nu trebuie sa dea in clocot).
Se scote apoi borcanul pe un capac de lemn si se acopera cu un prosop. Se lasa sa se racoreasca si se asaza in camara.
Gizela Soltesova · Kassa en csinalom csak deko-val es hidegen raontom a csalamadera vagy ugorkara,bezarom es elteszem. Tetszik · Válasz · 1 · 2015. július 7. 20:29 Izabela F...
Elkészítési idő: 1 óraMossuk meg a dinnyét, majd vágjuk fel hosszában 2 – 3 cm-s vastagságú szeletekre. A szeleteket vágjuk még 3 – 4 darabra. Tegyük sterilizált befőttesüvegekbe. Öntsünk rá forró vizet...
Elkészítési idő:Elkészítés: A hozzávalókat (a fűszereken kívül) egy lábasba öntjük, és felforraljuk őket. Alaposan megmossuk az uborkákat és a befőttesüvegeket. Az üvegek aljára tesszük a fűsz...
Elkészítési idő: