Szabo Irene Csirke vagy pulyka comb filé szeletbe vagy sertés tarja csont nélkül szeletekre -bekenni mustárral ,só,bors-- 1 db SONKA szelet pulyka,csirke mell, bármi PENNY--ből, minden husira + krémsajt == az egészet feltekerni egymás mellé rakni tepsibe--jénaiba amibe gondolod ezt megsütni nem kell forgatni néha szoktam rá szórni reszelt sajtot , LEHET SÜTŐ zacskóba nem kell mosogatni sokat 10 perc után a zacskót kinyitni megpirosodik a tekercs. hozzá krumpli püré, bulgur-rizs helyett vagy bármi kis finom meggy gyümölcs szósz MENNYEI finom szerintem gyors nem drága tovább tart leírni mint elkészíteni.
Szabo Irene Csirke vagy pulyka comb filé szeletbe vagy sertés tarja csont nélkül szeletekre -bekenni mustárral ,só,bors-- 1 db SONKA szelet pulyka,csirke mell, bármi PENNY--ből, minden husira + krémsajt == az egészet feltekerni egymás mellé rakni tepsibe--jénaiba amibe gondolod ezt megsütni nem kell forgatni néha szoktam rá szórni reszelt sajtot , LEHET SÜTŐ zacskóba nem kell mosogatni sokat 10 perc után a zacskót kinyitni megpirosodik a tekercs. hozzá krumpli püré, bulgur-rizs helyett vagy bármi kis finom meggy gyümölcs szósz MENNYEI finom szerintem gyors nem drága tovább tart leírni mint elkészíteni.
A megmosott csirkemellet vágd ketté és enyhén klopfold ki, nem kell túl vékony legyen a hús. Sózd, borsozd meg. A két hússzeletet tedd egy hőálló tálba. A burgonyát hámozd meg és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat nagyobb darabokra vágom,hozzáadom a mézet,3ek. narancs levet.olajat,só,borsot,fokhagymát,össze keverem tepsibe terítem alufóliával lefedve párolom.Ha megpuhult leveszem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Csirkemellet lefejtünk a csontjáról, enyhén kiklopfoljuk, majd két napra fokhagymás tejbe áztatjuk (pácoljuk), hűvös helyen tartva (kamra, hűtőszekrény). 2. Utána a tejből k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű10 csirkecomg alsó, besózok, picit megborsozom és majorannával megszóróm. Igy hagyom őket 1 órát a hűtőben pihenni, utánnak betekerem baconnal, kicsit a tetejét pirospaprikával m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű