A kenyér széleit levágjuk, majd egy sodrófával kinyújtjuk. Tegyünk rá egy szelet sajtot, majd tekerjük fel. Tekerjünk rá egy szelet bacont és fogpiszkálóval rögzítsük.
Vajazzunk ki egy serpenyőt és közepes lángon kezdjük el sütni a tekercseket, amíg pirulni kezd és a sajt olvadni kezd a közepén. Azonnal tálaljuk
csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.
A vastagabbra szeletelt húst félbe vágjuk úgy, hogy ne vágjuk szét! Enyhén kiveregetjük, sózzuk. A töltelékhez: A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk, a főtt tojásokat fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst felszeleteljük, kiverjük, a szeleteket sózzuk, borsozzuk és pirospaprikával meghintjük. 2. A meghámozott krumpli felét nyersen felszeletelve (az alsó rétegbe kerülő k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA darált húst összegyúrom a darált szalonnával, a rizzsel, tojással és az ízesítő anyagokkal. A káposzta ha túlzottan savanyú, akkor kicsit átmosom hideg vízzel. A felét be terít...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: NehézA sertéshúsból pörkötet készítünk . A tarhonyát átmossuk és a félig kész pörkölthöz adjuk Puhára főzzük A rizses húst is így készítjük
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű