Uborka hidegen Vali módra
ez egy db 7 dl üvegre van kiszámolva
2 evőkanál cukor
1 csapott evőkanál só
3 cl 15-20 %-os ecet
1 mokkás kanál citromsav, egy fél mokkás kanál borkén ha nem bízol magadba.... én nem tettem, de próbáld meg így is úgy is
víz a felöntéshez, én ásványvizet használok, mert a csapvizet semmire nem használom csak mosni és mosogatni fürödni
teszek az üveg aljára… pár szem fekete bors, mustármag, koriandert… egy pár karika hagyma, kapor és én teszek 2 db babér levelet is… az üvegeket én előtte kifőzöm… és ebbe rakom az uborkát… hideg vízzel engedem fel
és ezzel készen is van...
Uborka hidegen Vali módra
ez egy db 7 dl üvegre van kiszámolva
2 evőkanál cukor
1 csapott evőkanál só
3 cl 15-20 %-os ecet
1 mokkás kanál citromsav, egy fél mokkás kanál borkén ha nem bízol magadba.... én nem tettem, de próbáld meg így is úgy is
víz a felöntéshez, én ásványvizet használok, mert a csapvizet semmire nem használom csak mosni és mosogatni fürödni
teszek az üveg aljára… pár szem fekete bors, mustármag, koriandert… egy pár karika hagyma, kapor és én teszek 2 db babér levelet is… az üvegeket én előtte kifőzöm… és ebbe rakom az uborkát… hideg vízzel engedem fel
és ezzel készen is van...
A szilvát megmossuk, kimagozzuk és apróra ledaráljuk. Lábasba rakjuk majd hozzáadjuk a cukrot, csokit és a vaniliás cukrot. Jól összekeverjük és a forrástól számítva 5 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk, felvágjuk apró kockákra. Egy mélyebb edénybe vagy tepsibe öntjük, összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a kifacsart citromlevet, fűszerezzük í...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virágokat többször átöblítjük és a vízzel együtt melegítjük. Nem kell forralni, csak lassan addig főzni, amíg a virágok átadják színüket a folyadéknak és teljesen kifakulnak.("Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűedffs
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű