Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Cukkini v.karfiolsajt


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg cukkini/karfiol
200 ml kókusztejszín ( v.más tejszin)
2 evőkanál kókuszzsír
2 evőkanál útifűmaghéj v 20 gr. Zselatin ( en zselatint hasznaltam )
1 evőkanál almaecet
1 evőkanál citromlé
só ízlés szerint

Elkészítés:


1. Hámozd meg a cukkinit és párold puhára.

2. Tedd a párolt cukkini darabokat és az összes hozzávalóz egy mixerbe és turmixold simára.

3. Simítsd folpackkal bélelt formába a cukkinis krémet, majd tedd fél napra a hűtőszekrénybe.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ötletek:

Keverhetsz hozzá zöld fűszernövényeket, fekete, vagy színes borsot.
Ha nincs útifűmaghéjad, készítheted zselatinból is.
A zselatin, vagy útifűmaghéj adagjának emelésével keményebb, reszelhető állagot érsz el.
Az elkészült sajtot teheted salátába, pizzára, melegszendvicsre olvasztva, de magában is fogyaszthatod!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Fokhagymakrém
Fokhagymakrém

Üvegbe és kész

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vacsora/Zabos lepény (fitness)
Vacsora/Zabos lepény (fitness)

Töltelék hozzávalóit pici kókuszolajon össze sütni rá sűrített paradicsom és máris fogyasztható.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Kenyérlángos (langalló)
Kenyérlángos (langalló)

A burgonyákat meghámozzuk, felkockázzuk, majd sós vízben puhára főzzük. Közben felfuttatjuk az élesztõt a langyos cukros tejben. Mikor a burgonya puhára főtt, leszűrjük, áttö...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bab
Tonhalas lepény
Tonhalas lepény

Keverd össze előbb a nedves hozzávalókat, majd mehet bele minden, ami száraz. A felkarikázott újhagymát se hagyd ki! Helyezd a masszát kókuszzsírral kikent serpenyőbe és süsd ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk