Feltöltés alatt
iskóta készítése: A tojásokat a sóval, a citromlével és az édesítővel gépi habverő segítségével habosra verjük, majd óvatosan, hogy a hab ne törjön össze belekeverjük a kakaóporra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a porcukorral, vízzel habosra kikeverem, beleszórom a darált diót, és a sütőporral, 1 csipet sóval elkevert lisztet. A tojásfehérjékből habot verek, és óvatosan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszttel elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a porcukrot és a darált mandulát vagy diót és tésztát gyúrunk. Rövid ideig pihentetjük. Kb, 1/2 cm vastagra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz 5 tojássárgáját a 4 ek vízzel habverővel elkeverem, majd cukor,liszt, sütőpor, egészen krémesnek kell lennie. Közben a fehérjét habbá verem, hozzá adagolom. Légkeverés 150fok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű