20 dkg kókuszreszelék,
4 tojás,
4 ek. kókuszolaj,
2 körte,
2 ek. négyszeres édesítő,
2 ek. holland kakaó,
fél citrom leve,
késhegynyi só
A hozzávalókat aprító gépbe rakjuk és egyneművé dolgozzuk.
Egy 20 cm-es szilikonos tortaformába öntjük a felét, elrendezzük rajta a meghámozott, 1*1 cm-es kockákra vágott körtét, meglocsoljuk a citromlével és rásimítjuk a tészta másik felét. 180 fokon, 20 perc alatt készre sütjük
Tejkészítésből visszamaradt, nedves kókuszreszelékkel is működik, akkor kell hozzá 1-2 ek.kókuszliszt a nedvesség miatt.
A tejszínt nagyon kemény habbá verjük. Rákenjük a vaníliás krémre. A tetejét reszelt csokoládéval is megszórhatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tészta száraz hozzávalóit (liszt, sütőpor, kakaópor, só, porcukor, vaníliás cukor, narancshéj) egy tálba szitáljuk, majd belemorzsoljuk a vajat. A tojás sárgája hozzáadása után...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémet összekeverjük a cukorral, majd a tejjel és felverjük a csomagoláson lévő leírás szerint. Ezt követően belekeverjük a tejszínhabot. Egy süteményformába rakunk egy réteg kek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta hozzávalóiból a szokásos módon kakaós lapot sütünk egy tepsiben, 180 fokon, majd kihűtjük. A pudingport a tejben felfőzzük, majd ha langyosra hűlt a por és vaníliás cu...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű