Fél liter kókusztej
2 ek kókuszliszt,
2 ek. gari,
2 ek eritrit,
1 ek. fahéjas xilit (vagy 1 tk. fahéj)
Fél liter kókusztejet felforralunk leheletnyi sóval, közben egy tálkában összekeverjük a száraz hozzávalókat:
Egyenletesen beleszórjuk a felforrt tejbe, és lassú tűzön, folyamatosan kevergetjük, amíg be nem sűrűsödik. (Kb. 5 perc). A fahéj elveszi a kókuszízt.
A tetejét holland kakaóval szórjuk meg
Tészta előkészítése: A tészta száraz hozzávalóit egy tálban összekeverjük. Mézet és vajat kicsit összemelegítjük, keverjük, míg a vaj el nem olvad. Ezt adjuk hozzá a li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMiután elkészült a tészta, felhasználás előtt 1 órát a hűtőben kell tartani. Ha a kekszek elkészültek, sütés előtt 20 perccel célszerű a hűtőbe tenni őket, hogy a minták így még j...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA margarint a cukorral habosra keverem, majd beleteszem a 4 tojást és a lisztet. Ez lesz az alaptészta. Most három ízesítéssel készítettem, így 2 részre szedtem a tésztát. Az első...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA kekszet törjük darabokra, legyenek közötte apróbb és nagyobb darabok is. Amennyiben mogyorót használhatunk, meg i piríthatjuk, de enélkül is finom lesz, majd ledaráljuk és a keks...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű