Fél liter kókusztej
2 ek kókuszliszt,
2 ek. gari,
2 ek eritrit,
1 ek. fahéjas xilit (vagy 1 tk. fahéj)
Fél liter kókusztejet felforralunk leheletnyi sóval, közben egy tálkában összekeverjük a száraz hozzávalókat:
Egyenletesen beleszórjuk a felforrt tejbe, és lassú tűzön, folyamatosan kevergetjük, amíg be nem sűrűsödik. (Kb. 5 perc). A fahéj elveszi a kókuszízt.
A tetejét holland kakaóval szórjuk meg
A krémhez megfőzöm a tejben a búzadarát (sűrűre), és néha-néha megkevergetve kihűtöm teljesen. A puha vajat a porcukorral kikeverem, majd hozzáadom a kihűlt tejbegrízt és botmixer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA formát sütőpapírral béleljük ki .A kekszet daráljuk le a diót törjük durvára,majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot keverjük össze .A vajat olvasszuk meg majd adjuk a kekszhez majd k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés menete 1Tészta: A tojást a cukorral habosra verjük, hozzáadjuk az olajat, a tejet, a sütőporral elkevert átszitált lisztet, majd elkeverjük, a tésztát pedig két rés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 liter tejben megfőzzük a pudingot a cukorral a szokásos módon. Előmelegítjük a sütőt 180 °C-ra. Egy torta formát vagy tepsit kiolajozunk és belefektetjük az első olajozott rétes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű