Fél liter kókusztej
2 ek kókuszliszt,
2 ek. gari,
2 ek eritrit,
1 ek. fahéjas xilit (vagy 1 tk. fahéj)
Fél liter kókusztejet felforralunk leheletnyi sóval, közben egy tálkában összekeverjük a száraz hozzávalókat:
Egyenletesen beleszórjuk a felforrt tejbe, és lassú tűzön, folyamatosan kevergetjük, amíg be nem sűrűsödik. (Kb. 5 perc). A fahéj elveszi a kókuszízt.
A tetejét holland kakaóval szórjuk meg
• A lisztet elkevertem a sütőporral, majd gyúródeszkára szitáltam. • Hozzáadtam a sót és a zsírt, elmorzsoltam. • Belekerült a tojássárgája és a tej, amikkel egynemű tésztává dol...
Elkészítési idő:A tojások sárgáját keverjük jó habosra a porcukorral, majd állandó keverés mellett csorgassuk hozzá az olajat. A lisztet keverjük össze a sütőporral, és a kakaóval, majd szitáljuk...
Elkészítési idő:A vajat a cukorral robotgéppel kikeverjük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet, a zabpelyhet, majd a fűszereket. A tésztát egyneműre keverjük és fagyikiszedővel 20 kis gömböt formázunk...
Elkészítési idő: