25 dkg túró
30 gramm zabkorpa
1 tojás
Melegítsük elő a sütőt 150°C-ra. Zsiradékkal vékonyan kenjünk ki, majd sütőpapírral béleljünk ki egy 25 × 30 cm-es tepsit. Nekem nem volt pont ekkora, ezért sütőpapírból vágtam ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütemény készíthető mandulából, mogyoróból vagy dióból. Én darált diót használtam és durvára darált mogyorót az elkészítésénél, tehát keverve is elkészíthető. Először elkészítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőoldal / Kelt tészták / Bukta szilvalekvárral és párolt almával töltve Bukta szilvalekvárral és párolt almával töltve Feltöltő: Vass Lászlóné Kategória: Kelt tészták 0 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először készítsd elő a gyümölcsöket: mosd meg őket és csöpögtesd le. Az epret csumázd ki, és szeleteld fel a képen látható formára, és tegyél félre a díszítéshez egy marokkal. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű