Langyosíts tejet, adj hozzá egy teáskanál cukrot, majd keverd hozzá az élesztőt. Hagyd felfutni 10-15 perc alatt. Ha szépen megemelkedik, tedd az átszitált liszthez, keverd hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukorral a tojásfehérjét jó kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet. Kipapírozott tepsibe (35 x 35 cm) kenjük egyenletesen, és 160 fokos (légkeveréses) sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűrobotgép dagasztó fejét használva (vagy kézzel) a lisztet, a csipet sót, cukrot és az elmorzsolt élesztőt összeforgatjuk, majd beletesszük az egész tojást és a plusz egy tojássárgá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt langyos, porcukros tejben felfuttatjuk. A lisztet, a sót, a tojássárgát, az olvasztott vajat, a vaníliás cukrot, és a felfutott élesztős keveréket összeöntjük, géppel b...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűAlap tészta A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk az olajat, a kakaóval és a kevés sütőporral elkevert lisztet, kikeverjük, végül hozzáadjuk a tojások felvert habjá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük. Előkészítünk két nagy tepsit, aminek megfordítva az alját beterítjük sütőpapírral, vagy egy kicsit meglisztezzük. Ezeken fogjuk megsütni a lapokat. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a száraz anyagokat összekeverjük, majd mindezt elmorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a tojást meg a tejfölt, és gyorsan tésztát gyúrunk. Ha sokat vesződünk vele, elolv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű