2 sárgarépa
1 közepes fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
húsleves alaplé
200 g hámozott paradicsomkonzerv
8 db paradicsom (hámozva)
friss bazsalikom
só
bors
1 tk cukor
parmezán
A hagymát, fokhagymát, felaprított sárgarépát egy kis olajon megpirítom, majd kis vízzel felöntöm, és fedő alatt párolom.
Felöntöm a húsleves alaplével, hozzáadom a konzervet, és a hámozott friss paradicsomot is, fűszerezem, majd addig főzöm, míg a répa megpuhul.
Ezután összeturmixolom, parmezánnal,pár csepp tejszínnel és friss bazsalikommal tálalom..
1. Olajon megpirítjuk a hagymát a fokhagymával együtt. Majd hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát is. 2. Sózzuk-borsozzuk, és jól átkeverjük, majd rádobunk 2 darab babérlevelet, é...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA húst kicsontozzuk, leöblítjük, leszárítjuk, és kis kockákra vágjuk. A csontját megmossuk, fél liter vízben pici sóval feltesszük főni. Amikor forr, lehabozzuk, és kis lángon,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldségeket megtisztítjuk, és kis kockákra vágjuk. 2. Kevés zsiradékon puhára pároljuk a vöröshagymát, és hozzáadjuk felkockázott zöldségeket és a zöldborsót. Sózzuk, borsozz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű