500 g Fussili tészta
250 g koktélparadicsom
1 db kígyóuborka
szárított paradicsom
petrezselyem
fél citrom
fetasajt
2 gerezd fokhagyma
1 dl olívaolaj
só
bors
A tésztát megfőzöm.
Összekeverem az összenyomott fokhagymát, olívaolajat, fél citrom levét, és az ízlés szerinti sót, borsot. Ez lesz az öntet.
A felszeletelt uborkát, félbevágott koktélparadicsomot, és a petrezselymet hozzáadom a kész tésztához, ráöntöm az öntetet, majd összekeverem.
Szárított paradicsomcsíkokkal, fetasajttal, és petrezselyemmel tálalom.
A tejfölből krémsajtot készítünk úgy, hogy legalább két órán át szalvétába kötve felfüggesztjük és kicsurgatjuk a savóját. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, bel...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tésztát feltesszük főni. A főzővizébe kevés ételízesítőt és oregánót teszünk. 2 evőkanál olívaolajon kiengedjük a fagyasztott tenger gyümölcseit. Mikor már serceg, felöntjük a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGyúrunk a lisztből nem nagyon kemény tésztát, vékonyra kinyújtjuk, az egyik felét tojásfehérjével bekenjük, és a lekvárból kis halmokat rakunk reá 3 cm távolságban, a tészta másik...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A sonkát, paprikát, póréhagymát apróra darabolju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű