menu

Családireceptkönyv.hu

Padlizsánnal töltött paprika


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: ?
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


padlizsán
só, bors
tojás
paprika
tejföl
sajt

Elkészítés:


A kockákra vágott padlizsánt olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, és egy padlizsánhoz egy tojást ütünk rá. A kitisztított, félbe vágott paprikákba töltjük. Egy kanál tejföllel megkenjük és megszórjuk reszelt sajttal.
Sütőbe tesszük, míg a sajt meg nem pirul.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tv paprikával finomabb, de mi kipróbáltuk azzal, amit otthon találtunk (kaliforniai) a hűtőben.

Padlizsánnal töltött paprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bundás kalács
Bundás kalács

A kalácsszeletek mindkét oldalát a vaníliás cukorral ízesített tejbe mártjuk pár pillanatra, majd a felvert tojásba, és olajban megsütjük. Porcukorral megszórva, esetleg baracklekv...

Elkészítési idő: 15 min
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött káposzta roma módon
Töltött káposzta roma módon

A káposztákat leveleire szedem, majd forrásban lévő vízben meggyengítem őket. Két deci olajon megpirítom a rizst, felöntöm egy bő liter vízzel és 10 percig főzöm (el is fővi azt)....

Elkészítési idő: 2 h
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Alufóliás burgonya
Alufóliás burgonya

A burgonyákat kefével, váltott vízben alaposan megtisztítjuk, és egyenként alufóliába csomagolva, a sütőben kb. egy óráig sütjük.: előzőleg elkészítjük a mártást: a jó puha vajat a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban
Spárgával tűzött csirkemell sajtmártásban

A melleket hegyes, éles késsel felszúrjuk, majd megtöltjük a megtisztított spárgákkal. Sózzuk, borsozzuk. Néhány perc alatt elősütjük olívaolaj és vaj keverékén. Ezután tűzálló tál...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk