- fél csomag spenót kiolvasztva
- 12,5 dkg ricotta túró (vagy rendes)
- 12,5 dkg trapista sajtkrém
- 0,5 dl tejszín
- 2 gerezd foghagyma
- só, bors
- fél kávéskanál szerecsendió
- apróra vágott főtt sonka
- egy csomag tészta
Ezt a mártást a kifőtt tésztával összekeverem, kivajazott tepsibe rakom, sajtot reszelek rá, és megsütöm.
painea se inmoaie in apa si se stoarce. Cartofii se curata si se rad, se spala in apa rece si se storc. Ceapa si ardeii si mararul se curata si se toaca marunt. Cascavalul...
Elkészítési idő:A tésztát szokásos módon megfőzzük. Nem puhára, csak "ressre"! Amíg a tészta fő, ledaráljuk a sonkát. A tésztát leszűrjük, a főzőedénybe visszatesszük, és összekeverjük a sonkamas...
Elkészítési idő:A darált húst az oliva olajon megpároljuk, fűszerezzük: piros paprika, ételízesítő, majoránna, fokhagyma. Mikor kész hozzáadjuk a zabpelyhet, összekeverjük és lefedve 5percig pihen...
Elkészítési idő: