250 g marhahus per fo (érdemes tobbet csinálni)
1 üveg vörösbor
2 pohár (cup) leves (kockábol is jo)
1 kis süritett paradicsom konzerv
fél tk kakukkfű
1 babérlevél
2 kicsi fokhagyma
fél tk só
A husit nagyobb darabokra vágjuk (fél öklömnyi) és megtorolgetjuk papirtorlovel.
Egy serpenyoben egy löttyintés olajat felmelegitunk, nagyon melegre, beletesszuk a husit, 4 percig sütjük, kozben kevergetjük forgatjuk őket.
Ha kész, áttesszük a husikat a jénaiba. A serpenyőbe pedig beleöntünk 2/3 üveg vörösbort. Fakanállal jól megkavargatjuk 2-3 percig, majd hozzáöntjük a husihoz. Hozzáöntünk még 2 nagy pohár meleg levest. Hozzáteszünk 1 kis süritett paradicsom konzervet, fél teáskanál kakukkfüvet, 1 babérlevelet, 2 kicsi összenyomott fokhagymát, fél tk sót. Lefedjük és mehet a sütőbe 3 órára lassu rotyogással. Ugy 2 óránál ha nagyon kezd elfogyni rola a lé, érdemes még bort + levest hozzátenni, hogy maradjon szaft a 3 ora végére.
Den Backofen vorheizen: E-Herd: 200 °C/Gas: Stufe 3 (Umluft: nicht geeignet). Zwiebeln schälen und in kleine Würfel schneiden. ________________________________________ Paprika wa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd elő a hozzávalókat a fentiek szerint. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsd fel a zsírt, és párold meg rajta a lilahagymát, majd keverd hozzá a fokhagymát is. Mehet a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst lisztbe forgatjuk, s egy serpenyőben 30 ml olajon világosbarnára pirítjuk, majd az edényből kivéve félre tesszük. A maradék olajat is a serpenyőbe öntjük, abban sárgára pirí...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: NehézElkészítés: A marhahúslevest a szokásos módon elkészítjük, majd a levest tésztával és zöldségekkel tálaljuk. Második fogásként a főtt húshoz gyümölcsmártást és pirított burgonyát t...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes