menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkemell tárcsán


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 fél csirkemell, 8 szelet baconszalonna, őrölt csípős paprika, őrölt bors, só, olaj.

Elkészítés:


A melleket besózzuk, egy órát állni hagyjuk, utána bedörzsöljük borssal és csípős paprikával, majd szalonnába tekerjük. Így pihentetjük 2 órán át, majd gyenge tűzön sütjük olajozott tárcsán. Sütés közben olajjal kenegetjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Káposztasaláta, kovászos uborka.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rántott csirkemell csípős, krémsajtos, baconos tölte
Rántott csirkemell csípős, krémsajtos, baconos tölte

A snidlinget, a jalapenot, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk. A bacont lepirítjuk, leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, jal...

Elkészítési idő: 35perc
Nehézség: Könnyű
share
Sült csirkecomb
Sült csirkecomb

A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Padlizsánnal töltött omlós csirkemell
Padlizsánnal töltött omlós csirkemell

Padlizsánt megmossuk, hosszában felszeleteljük, sózzuk, majd szűrőbe rakjuk. A csirkemell filéket elfelezzük hosszában, majd kettévágjuk, sózzuk. Fehéredésig mindkét oldalát megsüt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tepsis, karfiolos csirkemell
Tepsis, karfiolos csirkemell

A karfiolt, megtisztítjuk majd rózsáira szedjük, majd ételízesítős vízben körülbelül 10 perc alatt félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd félretesszük. A csirkemellet vékony szele...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk