2 db csirkemell, 20 dkg főtt füstölt sonka, 2 dl joghurt, 2 evőkanál olaj, 1 csokor kakukkfű, 1 csokor bazsalikom, 1 csokor petrezselyem, bors, só, 10 dkg trappista, 10 dkg karaván, 10 dkg füstölt szalonna.
Először a csirkemelleket, 2 x 2cm-es darabokra kockázzuk fel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és hagyjuk állni egy kicsit, amíg elkészülünk a többi alkotórésszel is. Egy masszát k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA libacombokat alaposan mossuk meg, és még vizesen dörzsöljük be sóval, és szórjunk rá borsot. A római tálat – natúr cseréptál, nem mázas! – áztassuk be 20 percre. Addig hámozzuk m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat kézzel megtöltjük az alábbi összetevőkkel: 2 db főtt tojás összekockázva, 15 dkg füstölt tarja felkockázva, 2 db tejbe áztatott zsemlye kinyomkodva, kevés őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA pulykamellet egyforma hosszú és vastagságú vékony csíkokra felszeleteljük. Kb. akkorák legyenek, mint a bacon-ök. A sajtot 2 mm vastag csíkokra vágjuk. 3 szelet húscsí...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes