60 dkg pulykamell, 20 dkg füstölt főtt tarja, 10 dkg bacon, 1 kg krumpli, 2 fej lilahagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 kaliforniai paprika, 1 alma, 5 dl tejföl, 10 dkg trappista, só, bors, kakukkfű.
A diszkoszt kibélelem a szalonnával, beleterítem a felkarikázott burgonyát, sózom, borsozom, Rárakom a sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesített pulykamell szeleteket. Erre halmozom a szeletelt, kicsumázott almát, paprikát, a félfőre vágott hagymát és végül betakarom a tarjaszeletekkel, A tetejére kenem a tejfölt és rászórom a sajtot. A diszkoszt lezárva 1 órára a parázsba teszem.
1. A csirkét feldaraboljuk, a darabokat alaposan besózzuk. 2. A tepsit kikenjük vajjal, és beszórjuk zsemlemorzsával. 3. A sajtot lereszeljük. 4. A csirkedarabokat belefor...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVágd a pulykamellet nagyobb darabokra és sózott, borsozott olajjal vékonyan kenegesd be. Tisztítsd meg a kelbimbót, és vajon dinszteld meg. Ha kapott egy kis színt, öntsd fel pici...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KözepesA lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott, vagy préselt fokhagymával összekeverjük. A hússzeleteket vagy combokat egyenként gyengén besózzuk, majd beleforgatjuk a fűszeres lisztb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét tisztítás után négyfelé vágom, megsózom, majd bőrével felfelé evőkanálnyi olajjal kikent tepsibe helyezem. A maradék olajat rácsorgatom és alufóliával lefedve előmelegít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű