50 dkg csirkemáj, 60 dkg burgonya, 3 gerezd fokhagyma, majoránna, oregáno, őrölt pirospaprika, só, bors, olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
A hozzávalókat összekeverjük, a befűszerezett csirkemell szeleteket beleforgatjuk,majd 180 fokra előmelegített sütőben sütőpapíron aranybarnára sütjük.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA húst, a tojásokkal, fűszerekkel együtt egy tálba tesszük. A kenyeret beáztatjuk a tejbe, majd kinyomkodjuk és a húshoz adjuk. Öntünk hozzá 5-6 evőkanál olajat és robotgéppel össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet mossuk meg, és egy papírtörlővel szárítsuk meg. A serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, és adjuk hozzá a vajat. Amikor a vaj felolvadt tegyük bele a csirkét és...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat besózzuk, majd elkészítjük a pácot. A mézet a mustárral, kevés olíva olajjal és tetszőleges mennyiségű fűszerrel (majoranna, bazsalikom, bors) elkeverünk, ezután e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű