50 dkg csirkemáj, 60 dkg burgonya, 3 gerezd fokhagyma, majoránna, oregáno, őrölt pirospaprika, só, bors, olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
emelegítem a sütőt 200 fokra . Amíg melegszik, összeállítom a vacsorát. A megmosott, szárazra törölt csirkemellfilét kettévágom, és a két húsdarabot kissé kiklopfolom, hogy véko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet alaposan megmosom és felszeletem. Sózom, borsom, megszórom fűszerpaprikával és egy sütőpapírra helyezem, ráteszem a kakukkfüvet, a felaprított fokhagymát, meglocsolo...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyűösszekeverni bepácolni lehet 1 éjszakára. Másnap sütőben sütni ropogósra.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteltem, kiklopfoltam, sóztam, megszórtam a fűszerekkel, és rövid ideig állni hagytam. Kevés olajon elősütöttem a szeletek mindkét oldalát, majd tűzálló tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű