70 dkg csirkecomb (csontozott), 4 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál liszt, 40 dkg zöldborsó, 1 dl főzőtejszín, 3 evőkanál tejföl, 1 teáskanálnyi tárkony, só, bors
A csirkét felszeleteljük és kevés olajon 2-3 percig pirítjuk, majd egy tányérra tesszük. A zúzott fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a lisztet és folyamatosan kevergetjük 1 percig, majd felöntjük a tejszínnel és csomómentesre keverjük. Ezt követően beletesszük a húsokat és fűszerezzük, majd felöntjük egy kevés vízzel. Hozzáadjuk a zöldborsót és lassú tűzön főzzük. Mielőtt elkészül, a tejfölt is hozzákeverjük, egyet rottyantunk a ragun és már fogyaszthatjuk is. Burgonyát vagy rizst tálalunk mellé.
A csirkecombokat megmossuk és kettévágjuk. A mindkét oldalán sóval meghintett húst fedeles jénai edénybe helyezzük. Az olajon megfonnyasztjuk a felaprított hagymát, rátesszük a...
Elkészítési idő:Süsd pirosra a csirkemellet olívaolajjal kikent serpenyőben és tálald főtt rizzsel, tökmagolajjal meglocsolt rukkolasalátával.
Elkészítési idő: 20 perc