Fasirt másképpen!
40 dkg darált hus,
2 zsemle –áztatott -
1 tojás
10 dkg. reszelt sajt,
1 ger.fokhagyma, pici v.hagyma,
petrezselyem apróra vágva,
minden füszerből egy csipet amit szerettek,
(én raktam bele, bazsalikomot, oregánót, körit, bors, só, egy kis reszelt gyömbért,pir.paprikát)
összedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába.
Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
A hozzávalókból a szokásos módon fasírtot gyúrtam, majd kis gombócokat görgettem belőlük. Sütőpapírral bélelt sütőlapon 180 fokon 35 percet sütöttem.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz őzgerincformát kiolajozzuk, Kibéleljük bacon szalonnával úgy hogy a szélein lelógjon. A karajt kiklopfoljuk fűszerezzük ízlés szerint. A hússzeleteket előbb lisztbe ,majd tojásb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát negyedeltem, a fokhagymagerezdeket feleztem. A sörbe belekevertem 5-6 evőkanál mustárt, kevés sót és borsot, valamint 2 gerezd fokhagymát apróra vágva. 2. A tál...
Elkészítési idő: 2óra Nehézség: KönnyűA húst egy tálba tesszük, a mustárt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát összekeverjük, hozzáadjuk a bort és leöntjük vele. Lefedjük és 7-8 órán át hagyjuk pácolódni, ezt követően...
Elkészítési idő: 6-7 óra Nehézség: Könnyű