Hozzávalók:
70 dkg burgonya
20 dkg mozzarella
20 dkg bacon
0,5 dl főzőtejszín
6 evőkanál tejföl
1 tojás sárgája
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, majd sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és kiolajozott tepsibe tesszük, hozzáadjuk a felszeletelt bacont és az apróra vagdosott mozzarellát is, összekeverjük. A tejszínbe keverjük a tejfölt, a tojássárgáját és fűszerezzük, ezzel leöntjük a burgonyát és jól összekeverjük. 15-18 percen át sütjük 180 fokos sütőben és kínálhatjuk is.
A burgonyát meghámozzuk és hasábokra vágjuk. Az olajat feltesszük a tűzhelyre, és a lángot legnagyobb fokozatra állítjuk. A burgonyát belerakjuk a hideg olajba és hagyjuk sülni, ma...
Elkészítési idő: 40 min Nehézség: Könnyű1. A sárgarépát és a cukkinit meghámozzuk, 2-3 felé daraboljuk, majd vékony hasábokra vágjuk. 2. A lilahagyma külső buroklevelét eltávolítjuk, és a hagymát közepes méretű darabokr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat pucolom, mosom, majd tiszta konyharuhán leitatom róla a vizet. Ezután beszórom a sült krumpli fűszersóval majd panírozom a szokásos módon. Liszt-tojás-prézli. Lassú l...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű