Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 hagyma
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
6 evőkanál sör
só, bors
Elkészítése:
A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt, a balzsamecetet és a sört összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, hogy mindenhol érje. Sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
PETREZSELYMES ÚJKRUMPLI https://sobors.hu/receptek/igy-keszul-a-tokeletes-petrezselyes-ujkrumpli/ AZ ADGOKAT IS BE LEHET ÁLLÍTANI. Hozzávalók 2 adaghoz 33,5 dkg újkrumplikét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, kisujjnyi hasábokra vágjuk. 2. Sült krumpli fűszerkeverékkel megszórjuk. 3. Bő olajban kisütjük. 4. A mártáshoz összekeverjük a hozzáva...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csicseriborsót leszűrjük, és egy késes robotgépbe tesszük. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, nagyjából összevágjuk a bazsalikommal vagy a petrezselyemmel együtt, és a csic...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy nagy fej karfiolt főzz puhára, majd egy krumplinyomóval, nyomkodd szét egy szűrőben, hogy kiszedd belőle a felesleges vizet. Jöhet az ízesítés! Dobd bele a túrót, majd a fűs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű