Családireceptkönyv.hu

Sörös burgonya sütőben sütve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 hagyma
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
6 evőkanál sör
só, bors

Elkészítés:


Elkészítése:
A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt, a balzsamecetet és a sört összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, hogy mindenhol érje. Sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
PETREZSELYMES régi és ÚJKRUMPLI
PETREZSELYMES régi és ÚJKRUMPLI

PETREZSELYMES ÚJKRUMPLI https://sobors.hu/receptek/igy-keszul-a-tokeletes-petrezselyes-ujkrumpli/ AZ ADGOKAT IS BE LEHET ÁLLÍTANI. Hozzávalók 2 adaghoz 33,5 dkg újkrumplikét...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sült zeller, édesburgonya és sárgarépa
Sült zeller, édesburgonya és sárgarépa

1. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, kisujjnyi hasábokra vágjuk. 2. Sült krumpli fűszerkeverékkel megszórjuk. 3. Bő olajban kisütjük. 4. A mártáshoz összekeverjük a hozzáva...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hanna
Csicserifasírt
Csicserifasírt

A csicseriborsót leszűrjük, és egy késes robotgépbe tesszük. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, nagyjából összevágjuk a bazsalikommal vagy a petrezselyemmel együtt, és a csic...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Brigi
Kamu-krumplipüré
Kamu-krumplipüré

Egy nagy fej karfiolt főzz puhára, majd egy krumplinyomóval, nyomkodd szét egy szűrőben, hogy kiszedd belőle a felesleges vizet. Jöhet az ízesítés! Dobd bele a túrót, majd a fűs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk