Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 hagyma
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
6 evőkanál sör
só, bors
Elkészítése:
A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt, a balzsamecetet és a sört összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, hogy mindenhol érje. Sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Óriási szívességet teszel magadnak, ha előre felkockázod a krumplit és felvágod a karfiolt – így gyorsabban és hatékonyabban dolgozol majd, mint Stahl Juci és Julia Child együttvév...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrni, formázni és forró olajba kisütni!
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát héjában enyhén sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen áttörjük vagy lereszeljük. 2. A hagymát tisztítás után apró kockákra vágjuk, majd az olajon - kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű