1 kg burgonya
1 csokor petrezselyem
só ízlés szerint
2 dkg zsír/olaj
ételízesítő ízlés szerint
A burgonyát falatnyi kockára vágjuk, majd sós vízben puhára főzzük.
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd egy kicsit átpirítjuk benne a petrezselymet. Az egész kb. fél perc alatt megvan.
A főtt burgonyát a pirított petrezselyemhez adjuk, alaposan összekeverjük, majd pár percig együtt pirítjuk.
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Válaszd ketté a tojásokat, és a sárgáját keverd össze a krémsajttal, illetve az ízesítéshez szánt alapanyagokkal. A tojások fehérjéhez add ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hajdinát, langyos vízben megmostam és szűrőkanálon keresztül hagytam lecsöpögni. Egy megfelelő méretű edényben 2-3 evőkanál olajat forrósítottam és erre öntöttem a lecsepegett h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát vágd körülbelül egycentis darabokra. Keverj össze mézet, balzsamecetet, olívaolajat, és kend a zöldségdarabokra, majd szórd meg sóval, borssal, kakukkfűvel. Kevés olajo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTiroli knédli rókagombával Hozzávalók a gombóchoz: 80 dkg burgonya, 2-3 db tojás, 7-10 dkg búzadara, só, bors, frissen reszelt szerecsendió – ízlés szerint; a töltelékhez: 7-8 d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű