250 dkg rétesliszt
3 tojás
A lisztet összekeverjük a tojásokkal, majd vízzel lágyítjuk úgy, hogy galuska állagú masszát kapjunk.
Sóval ízesítjük és forrásban lévő vízbe szaggatjuk.
A SZALONNÁT APRÓ KOCKÁRA VÁGAOM. a HAGYMÁT MEGPUCOLOM ÉS APRÓRA ÖSSZEVÁGOM. EGY FAZÉKBA BELETESZEM AZ APRÓ KOCKÁRA VÁGOTT SZALONNÁT ÉS A HAGYMÁT, RÁÖNTÖÖM AZ OLAJAT (SZÜKSÉG SZER...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplit annyi sós vízben teszem fel főni, amennyi éppen csak ellepi. Közben a hagymát apróra vágom és olajban megpirítom. Ha a krumpli megfőtt nem szűröm le, hanem összetöröm...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA burgonyákat felkockázni és forró vízbe megfőzni. Ha kész van leszűrni és hozzáadni a többi alap anyagot majd krumpli nyomóval pépesíteni. Sütőpapírt picit olajjal meg kell kenni...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz• A felkockázott édesburgonyát sós lobogó vízben főzd puhára, majd szűrd le és hűtsd ki. • Ezalatt a majonézt keverd ki, és add hozzá a többi hozzávalót. • A szószt keverd át a k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű