1 kg salátának való burgonya
1 ek. olaj vagy zsír
4 dkg vaj
Só
1. Készítsd elő a krumplit. Mosd meg, szárítsd meg, és vágd kb. 1-1,5 cm-es karikákra.
2. Egy serpenyőt melegíts fel közepes-nagy lángon. Önts bele 1 ek. olajat.
3. Tedd bele a burgonyakarikákat, és rázogasd meg, hogy mindenhol érje őket az olaj.
4. Közepes-nagy lángon süsd. Csak időnknt kell rázni, megforgatni a krumplikat, hogy minden oldaluk szép pirosra süljön.
5. 10-15 perc alatt készül el, attól függően, hogy mekkora serpenyőt használsz, milyen erős a lángod, és persze hogy mennyire ropogósra szereted a külsejét.
6. Az utolsó percben adj hozzá 4 dkg vajat (nem margarint!), és ezzel is rázd össze még egy kicsit.
7. Tálalás előtt sózd.
Elkészítés: A zellert pucold meg, kockázd össze és sós vízben főzd puhára. (Ha fedő nélkül főzöd, elveszíti a zeller ízt, és nem lesz annyire erős) Reszeld le a sajtot...
Elkészítési idő:A ragu így készült: Hozzávalók: 1 kisebb fej édeskáposzta, 2 szál sárgarépa, fél csomag bacon szalonna, 2 kisebb fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 ek. kacsazsír, só, bors, ca...
Elkészítési idő:Tököt a megszokott módon megsütöm,ha kihűlt héját levágom,felkockázom,serpenyőbe kevés kókuszzsíron elkezdem pirítani,hozzáadok kakukkfüvet-rozmaringot kicsi sót,és össze pirítom ....
Elkészítési idő: