3 db citrom barabolva kicsire
1 db citrom leve
oliva olaj
petrezselyem
menta
1 vörös hagyma
A hozzávalókat egészen apróra vágjuk. Grillezett hal tetejére kitűnő
1. Először a friss bazsalikomleveleket mosd át és aprítsd fel. Aztán egy tálban keverd össze a majonézt a mustárral és a kifacsart citromlével. 2. Hozzákeverjük az apróra vágott b...
Elkészítési idő: 1 adag Nehézség: KönnyűA halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom. Az apró halakat 3 lit...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: KözepesA hagymákat, a paradicsomot, a paprikát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd 1 dl vízzel felengedjük. Jó sűrű alapot készítünk. A halat k...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított vöröshagymát nagy kockára vágjuk, fedő nélkül 1 órán át szinte zubogva forraljuk, majd hozzáadjuk a kellően megmosott, megtisztított, kibelezett, feldarabolt apróha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű