3 db citrom barabolva kicsire
1 db citrom leve
oliva olaj
petrezselyem
menta
1 vörös hagyma
A hozzávalókat egészen apróra vágjuk. Grillezett hal tetejére kitűnő
A halfilét ha mélyhűtött, kiolvasztjuk szobahőmérsékleten. Sózzuk, enyhén megszórjuk fehérborssal, citromlét csepegtetünk rá, így hagyjuk állni 1/4 órát. Bepanírozzuk úgy, hogy a...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA tengeri halat hagyd kiolvadni és vágd csíkokra. A rizst mosd meg és sós vízben tedd fel főni. A fűszereket készítsd össze egy kis pohárban, a vöröshagymát vágd apróra, a fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karikára vágott póréhagymát kevés zsíron megpirítottam, hozzáadtam az apró csíkokra vágott sárgarépát, a kis darabokra vágott brokkolit és kevergetve megpirítottam. Vizet nem adt...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA margarint kikeverjük a mustárral. Ízlés szerint teszünk bele egy kevés őrölt borsot, apróra vágott snidlinget és facsarunk bele egy kis citromlevet. A halkonzervet villával össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű