30 dkg rétes liszt
2 dcl tejföl
pici só
1 tojás
8 dkg zsír
3 ek rétes liszt
8 dkg zsír ,3 ek rétes lisztből világos rántást készítünk hülni hagyom
30 dkg rétes liszt ,2dcl tejföl,pici só 1 tojásból könnyű lágy tésztát készítek mikor kész a tészta vékonyra elnyújtom a kihült rántást rá kenem a tésztára feltekerem mint a beiglit 1 óra hosszán keresztül pihentetem utána 5 egyenlő részre osztom elsikálom és mehet rá a töltelék tejfölös tojássárgájával le kenem v olvasztott zsírral ropogósra sütöm ha hült kicsit porcukorral megszórom .Jó étvágyat szere anya
Az egészet össze keverjük és forró olajban sütjük, majd vaníliás porcukorral hintjük.
Elkészítési idő: 1Tészta hozzávalóit késes darálóban összezúzzuk. Kerekre kinyújtjuk egy papíros sütőlapra. Közepére halmozzuk a gyümölcsöt. A szélét körbe ráhajtjuk. A szélét lekenjük mascarponés e...
Elkészítési idő: 1 óraAz összetevőket összedolgozom. A tésztát kör alakúra nyújtom, cikkelyekre vágom majd megtöltöm és feltekerem. 190 fokon 20 percig sütöttem.
Elkészítési idő: Gyors