4 cl Hírös Kecskeméti Mézes Szőlő
1 kivi felkockázva
2 gerzd lime
Sprite a feltöltéshez
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, hagyjuk kihűlni. A málnát turmixoljuk, szűrőn átpasszírozzuk, összekeverjük a kihűlt sziruppal. Mélyhűtőben tároljuk, mindig csak annyit...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű.aprora kockazva, osszekeverni egy tepsibe. Megszorni izles szerint daralt szegfuszeggel es fahejjal. 2 citrom levevel. Es fel kg barnacukor/nyirfacukor Osszekeverni. Majd bedobni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tökéletes limonádé alapja a cukorszirup. (a limonádé nem összetévesztendő a citromos vízzel) Ha valaki nem kedveli a cukrot, az alábbi eljárás mézzel is működik, de ne forraljuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromokat megmosom, és kifacsarom,( de nem egészen.)A maradék citrom mehet a kancsóba.Hozzá keverem a cukrot és egy kevés vizet. Amikor a cukrot teljesen elkevertem, mehet hozzá...
Elkészítési idő: 15 perc+2 óra a Nehézség: Könnyű