A húst megmossuk, lapjában vékony szeletekre vágjuk és kevés vajon minden oldalukat pirosra sütjük. Mindet tűzálló edénybe tesszük, leöntjük a tejszínnel, rászórjuk az aprított fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, update panírban megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Lehet sütőpapíros tepsin a sütőben is készre sütni!
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz egészet robotgép dagasztófejével összedolgoztam, majd olajos tasakban hűtőben kelesztettem kb.1 órán át. Kivéve olajos kézzel gombócokat formáztam, majd forró olajban mindkét ol...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA hozzávalókat összedagasztom, hogy teljesen sima, selymes tésztát kapjak. 35-40 percet kelesztem, majd cipókra osztom. Megint kelesztem 20 percet, majd lángosnak formázva forró o...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes