Mielőtt bármihez is hozzákezdenénk tegyünk fel gyorsan a tűzhelyre egy lábasnyi vizet, és vagdaljunk bele 1 TV paprikát, majd szórjunk a vízhez 1 mokkáskanál sót. A fenti dolgokat...
Elkészítési idő:A hagymákat megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. A paprikát felkarikázzuk vagy nagyobb kockákra vágjuk (ízlés kérdése), a paradicsomokat pedig negyedeljük. A hagymát az olajo...
Elkészítési idő: 1 óraA csirkecombokat gazdagon sóztam, borsoztam, meghintettem pirospaprikával is, kézzel alaposan belemasszíroztam a bőrébe, és egy serpenyőben (pontosabban az óriás serpenyőmben) pici...
Elkészítési idő:húsos réteg Az apróra vágott hagymát,fokhagymát az olajon megfuttatjuk a fűszerekkel, majd a darált húst megpirítjuk rajta,sózzuk,borsozzuk. babos réteg A konzerv babot és kuk...
Elkészítési idő: