http://aprosef.hu/fuszervajas_homar_recept
A steakburgonyához A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. Szeletekre vágjuk, és egy kiolajozott tepsibe tesszük. Meglocsoljuk egy kevés olajjal, fűszerezzük, és 200 fokon 20-...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsintához való alapanyagokat összekeverjük. 8-10 db palacsintát kisütünk. Összetekerjük kettesével metélt szélességűre feldaraboljuk. Zsírozott jénaiba csigaformában helyezz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A halat sózzuk, borsot darálunk rá. 2. Egy kisebb sütőlemezt alufóliával kibélelünk, és bekenjük az olajjal, rárakjuk a filéket. 3. A sütőt előmelegítjük grillező fokozato...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA halszeleteket leöblítjük, leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk, citromlével bőven meglocsoljuk, kb. 1,5 órát pihentetjük, hogy a fűszerek átjárják. A szeletekről a felesleges nedves...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes