teljes kiőrlésű liszt
2 tojás
tej
delikát
zsemlemorzsa
1 csomag Pangasius halfilé
1 csomag fagyasztott zöldségkeverék
alma
savanyú uborka
1. lépés
Szeletekre vágjuk a halat
2. lépés
Bepanírozzuk a halszeleteket
3. lépés
Olajban megsütjük a halat
4. lépés
Megfőzzük a zöldségkeveréket
5. lépés
Apró kockákra vágjuk az almát és az uborkákat és hozzáadjuk a megfőtt zöldségkeverékhez.
A halburgerhez a koriander és a chili kivételével mindent tegyél bele késes robotgépbe és aprítsd össze, többször kapcsold be, míg összeáll az egész. A végén keverd hozzá a koriand...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA halszeleteket jól megmossuk és megszárítjuk. Bekenjük mustárral és megforgatjuk zsemlemorzsában. Kevésolajon mindkét oldalát 5-5 percig sütjük. Mikor megsült, levesszük a tűzrő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halfiléket, picit megsózzuk, citromlével meglocsoljuk, és 10 percig állni hagyjuk, majd szalvétán leszárítjuk. Ezután beforgatjuk lisztbe, és forró olajban mindkét oldalát megsüt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz olívaolajon pirítsuk meg a felkockázott hagymát. Adjuk hozzá a tengeri herkentyűket, a felaprított fokhagyma gerezdeket, a friss fűszernövények felét, majd sózzuk, borsozzuk. Ön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű