http://www.wiselady.hu/2009/09/majgaluska.html#axzz4vQE7oKhO
Ez a legjobb!
Egy fej fokhagymát összetörsz vajon megpirítod, majd hozzáadsz egy evőkanál lisztet pirítod és felengeded 2-3 liter vízzel. 3-4 db leveskockát dobsz bele. Fehérborssal ízesíted. Ha...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: NehézVajon dínsztelni vöröshagyma, majd fokhagyma, rá 2 ek. liszt, lepirítjuk, vízzel felengedni, bele a húsleveskocka + só, forrni hagyni + bors, szerecsendió. Botmixerrel turmixoln...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús átmossuk és felkockázzuk, kicsit hagyjuk lecsöpögni. Minden zöldséget alaposan megtisztítunk, a sárgarépát felkarikázzuk, a krumplit, a karalábét felkockázzuk, a hagymát, a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat megmossuk. A zsírt felolvasztjuk, beletesszük a lisztet és az egészben hagyott hagymát. Együtt pirítjuk zsemleszínűre. Belekeverjük a fűszerpaprikát, és azonnal felenge...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű