A hússzeleteket leöblítjük, szárazra töröljük, szegélyüket bevagdossuk (hogy sütés közben fel ne púposodjanak), folpackkal letakarjuk, és kissé kiverjük. Egyik oldalukat megkenjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A beáztatott babot, a zsírt, a finomra vágott hagymát, elkapart fokhagymát, sót borsot pirospaprikát vastag falú lábosba tesszük, jól összekeverjük, felöntjük annyi vízzel, amen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű♥ Pácolás Nagyon vcékony szeletekre vágjuk a húst, majd egy nagyobb tálban elheelyezve adjuk hozzá a szója szósz, afehér bort és az olajat. Végül hozzáadjuk a kukorica keményítőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesVadas agglegényesen több napra ! 2kg lapockát megfőzok 4-liter vízben so egész bors kb egy kanálnyi meg két szép babér levél meg egy kiló sárgarépával (a negyede lehet fehér répa i...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű