http://aprosef.hu/stroganoff_belszin_recept
A meghámozott hagymát finomra vágjuk, és a felforrósított olajon üvegesre pirítjuk. Ezután a tűzről félrehúzzuk és belekeverjük a pirospaprikát és a borsot. Ráöntünk 2 evőkanál viz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes• A letisztított és lehártyázott bélszínt 4 egyforma szeletre vágjuk, bárddal lelapítjuk úgy, hogy a szeletek kb. 2,5 cm vastagságúak legyenek, megsózzuk és megborsozzuk. • Serpe...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes A húst megmossuk, 1 centi széles csíkokra vágjuk. A hagymát nagyon vékony szeletekre vágjuk. A gombát átmossuk, leválasztjuk a tönköt a kalaptól, felcsíkozzuk. A körethe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElővettem a jó nehéz vaslábasomat és feltettem a tűzre. Levágtam egy szép szelet szalonnát, felkockáztam és egy evőkanál olívaolaj kíséretében a meleg vaslábasba tettem. Lassan kio...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű