A magas hátszínből (rostélyos) személyenként 1-1 egyenlő szeletet vágunk, erőteljesen kiverjük, megsózzuk és forró zsírban mindkét oldalát pirosra sütjük, majd egy lábasba lerakjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpároljuk az olajon, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a csíkokra vágott húst. Fűszerezzük, felöntjük vízzel és paradicsomlével, puhára pároljuk. A befejezés előtt beletes...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA rostélyosokat gyengén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A zsiradékon hirtelen elősütjük az előzőleg liszbe forgatott húsokat, és félretesszük. Ebbe a zsírba megpároljuk a hagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük a burgonyát, még melegen összetörjük. Hagyjuk hűlni. Közben nem túl kicsi darabokra felaprítjuk a vargányát, vajat olvasztunk a serpenyőbe, hozzáadunk egy pici olajat, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes