Családireceptkönyv.hu

Hagymás marhafelsál


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 fej hagyma
4 szelet felsál
só, bors, babérlevél, szegfűbors, kakukkfű

Elkészítés:


Kevés olajon 30-40 d apróra vágott hagymát üvegesre párolunk, majd 1 kk piros paprikát szórunk rá, kevés vízzel azonnal elkeverjük. Ráfektetjük a kivert, besózott felsálszeleteket, 2 babérlevelet, 3-4 fekete borsot, 1-2 szegfűborsot, 1 ág kakukkfüvet, kevés vízzel felöntjük és lefedve puhára pároljuk (kuktában 45-50 perc)). Ha kész, megsózzuk, a húst kivéve kevés tejföllel összekeverjük, majd a húst visszatéve átpároljuk és makarónival tálaljuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gulyásleves
Gulyásleves

Felöntöm 2 liter vízzel a húst, főzöm két óráig, amíg félig megpuhul. A disznó 1 óráig fő. Fűszerezem. Beleteszek két krumplit, répát, fehérrépát, zöldséget, karalábét kockára vá...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Eszterházy tokány
Eszterházy tokány

A húst 3-4 nappal az elkészítése előtt érdemes bepácolni. Először bekenjük mustárral, megszórjuk őrölt borssal, majd rozsdamentes vagy porcelán edénybe tesszük, és annyi olajat önt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Zsófi
Hamburger
Hamburger

A zsemlék elkészítése: Az összetevőket gyúrjuk össze, majd 20 percig pihentessük. Nagyon szép tésztát kapunk, sima felülettel. Ezután gyúrjuk át a tésztát és újabb 20 percig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szamosza marhahússal töltve
Szamosza marhahússal töltve

♥ TÖLTELÉK 1. a répát apró kockákra vágom, 10 percig főzöm, majd lecsepegtetem. 2. a hagymát apróra vágom, felaprítom a koriandert. 3 . egy edényben 3 ek olajat forrósítok , maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk