2 fej hagyma
4 szelet felsál
só, bors, babérlevél, szegfűbors, kakukkfű
Kevés olajon 30-40 d apróra vágott hagymát üvegesre párolunk, majd 1 kk piros paprikát szórunk rá, kevés vízzel azonnal elkeverjük. Ráfektetjük a kivert, besózott felsálszeleteket, 2 babérlevelet, 3-4 fekete borsot, 1-2 szegfűborsot, 1 ág kakukkfüvet, kevés vízzel felöntjük és lefedve puhára pároljuk (kuktában 45-50 perc)). Ha kész, megsózzuk, a húst kivéve kevés tejföllel összekeverjük, majd a húst visszatéve átpároljuk és makarónival tálaljuk
A húst kockázzuk fel, vajon pirítsuk meg, hogy egy kis színt kapjon és sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a felkarikázott répát, és dinszteljük együtt a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. In a small bowl, stir bread crumbs with milk until evenly combined. Let sit 15 minutes, or while you prep other ingredients. 2. In a large bowl, use your hands to combine beef,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézPár szelet marhafelsálat kiklopfolok, megsózom. Kicsit pihentetem, majd forró olajban kérgesítem. Ha hús kérgesedett, kiszedem az olajból. Az olajba teszek koriandert, köménymago...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA húst nem túl vékonyra szeletelem fel, a zöldségeket megtisztítom, hasábokra vágom. Nem kell nagyon apróra, a hússal együtt kell puhára főnie. A kuktában olajat hevítek, a húsok m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű