menu

Családireceptkönyv.hu

Hagymás marhafelsál


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 fej hagyma
4 szelet felsál
só, bors, babérlevél, szegfűbors, kakukkfű

Elkészítés:


Kevés olajon 30-40 d apróra vágott hagymát üvegesre párolunk, majd 1 kk piros paprikát szórunk rá, kevés vízzel azonnal elkeverjük. Ráfektetjük a kivert, besózott felsálszeleteket, 2 babérlevelet, 3-4 fekete borsot, 1-2 szegfűborsot, 1 ág kakukkfüvet, kevés vízzel felöntjük és lefedve puhára pároljuk (kuktában 45-50 perc)). Ha kész, megsózzuk, a húst kivéve kevés tejföllel összekeverjük, majd a húst visszatéve átpároljuk és makarónival tálaljuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Vadas
Vadas

A húst egyben hagyjuk, sózzuk, borsozzuk. Majd egy nagyobb lábasban minden oldalról szépen megpirítjuk. Félretesszük, a visszamaradt olajban lepirítjuk a zöldségeket, amit nem kell...

Elkészítési idő: 2,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Judit
Borsos tokány Mama receptje alapján
Borsos tokány Mama receptje alapján

A marhahúst fél tenyérnyi szeletekre vágom, kiklopfolom, megszórom mindkét oldalát borssal, majd enyhén megkenem mustárral. A szalonnát vékony szeletekre vágom, majd bevagdosva pi...

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Pacal kőrőmmel
Pacal kőrőmmel

Fözni

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Pljeskavica
Pljeskavica

A húsokat felkockázzuk, majd kétszer ledaráljuk, hogy jó sima masszát kapjunk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, lereszeljük, a húshoz adjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk