A tatárbifsztekhez
240 g marhabélszín
3 szem shallot hagyma
1 csipet só
20 g kapribogyó
6 db szardella filé
1 db tojássárgája
40 g vaj
1 evőkanál Worcester szósz
1 evőkanál Dijoni mustár
bors - fekete (tört)
A tálaláshoz
8 szelet pirítós
A marhabélszínt egy éles késsel darált hús finomságúra aprítjuk. (Ha nem akarunk vesződni, nyugodtan le is darálhatjuk.)
A shallot hagymát finomra vágjuk, és egy nagy csipet sóval besózzuk.
A kapribogyót, és a szardella filét szintén egészen finomra aprítjuk.
Végül a finomra aprított húshoz keverjük az összes többi hozzávalót. Mindegyiket egyenként elkeverjük benne.
A végén jó alaposan átkeverjük az egészet egy villával.
Az elkészült tatárbifszteket pirítóssal tálaljuk.
A marhahússzeleteket sózzuk, borsozzuk, megkenjük vékonyan mustárral. Minden szeletre teszünk egy csík bacont, uborkát és egy kis db hagymát vagy egy db újhagymát. Feltekerjük, elő...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KözepesA hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, lisztben megforgatjuk. A szalonnát kakastaréjszerűen bevagdossuk. Megmelegítjük a zsírt vagy az olajat. A szalonnaszeleteket megpirítjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA leveshúst csíkokra vágom. Az apróra vágott hagymát libazsíron megdinsztelem, beledobom a húst,megszórom édes nemes pirospaprikával, összekevergetem. Felöntöm egy kis húslevessel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst mossuk és tisztítsuk meg, majd vágjuk kis kockákra. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk apróra, majd a felforrósított zsiradékon lassú tűzön fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a húst,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű