menu

Családireceptkönyv.hu

Házi Hamburger Hús


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 10
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0,50 dkg marha comb
0,40 dkg sertés comb vagy lapocka
2 fej vörös hagyma
3 gerezd foghagyma
2-3 e.k só
2 száll friss rozmaring vagy szárított
1 száll kakukkfű
fél üveg wouschester szósz

Elkészítés:


A marhahúst és a sertés húst le daráljuk, hozzá daráljuk a cikekre vágott vöröshagymát,hozzá adjuk a zuzott foghagymát,
ízesitjük só,bors és woschester szószt össze vágjuk appróra a rozzmaringott és kakukkfüvet és ossze keverjük, ha még ízetlen kicsi sóval és borsal.be tekerjük folpakba és ossze kötjük a két végét hogy meg maradjon a henger alakja le fagyaszuk utána adagoljuk 10-15 dkg-ra

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bográcsban főtt marhagulyás
Bográcsban főtt marhagulyás

A húst kb. 1 cm-es darabokra vágom és alaposan megmosom. A vöröshagymát meghámozom és apróra vágom, a fokhagymát átnyomom. Az olajat felforrósítom és üvegesre pirítom benne a hag...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Vadas
Vadas

húst alaposan megmossuk, majd vékonyra felszeleteljük. A szeleteknek mindkét oldalát kevés olajon átsütjük, majd kiszedjük egy tálra. Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megpi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Hagymás rostélyos
Hagymás rostélyos

A marhahússzeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd mustárral szépen bekenjük őket. Egy tálba téve felöntjük olajjal az egészet úgy, hogy az olaj lehetőleg ellepje az összes...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk