0,50 dkg marha comb
0,40 dkg sertés comb vagy lapocka
2 fej vörös hagyma
3 gerezd foghagyma
2-3 e.k só
2 száll friss rozmaring vagy szárított
1 száll kakukkfű
fél üveg wouschester szósz
A marhahúst és a sertés húst le daráljuk, hozzá daráljuk a cikekre vágott vöröshagymát,hozzá adjuk a zuzott foghagymát,
ízesitjük só,bors és woschester szószt össze vágjuk appróra a rozzmaringott és kakukkfüvet és ossze keverjük, ha még ízetlen kicsi sóval és borsal.be tekerjük folpakba és ossze kötjük a két végét hogy meg maradjon a henger alakja le fagyaszuk utána adagoljuk 10-15 dkg-ra
TEPSIBEN Tepsibe fél dl olaj, bele a panírozott húsok Tetejükre 5 dkg margarint / vajat morzsolni EM 190 fokos sütőben fedés nélkül 30 perc egyik oldal 20 perc másik oldal...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA darált húst egy tálba tesszük, megsózzuk, 2-3 mokkáskanálnyi borsot szórunk bele, hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott hagymát, a 2 evőkanál mustárt, a tojást, és kanalanként...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húspogácsa ebben az esetben majdnem úgy készül, mint a magyar fasírt, csak egy kicsit más a fűszerezése, más az ízvilága. A húst, a zöldségeket, a zsömlét, a fűszereket, a tojást...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és szétszedjük a gyűrűket. A paradicsomot megmossuk, megtöröljük, és felkarikázzuk. A retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű