1 nagyobb hagyma
40-50 dkg sovány hús (sertés vagy marha)
2 zacskó KNORR Chili Con Carne alap
2 doboz vörösbab
1 doboz kukorica
Olajban egy nagyobb fej hagymát üvegesre kell párolni, (a tűzről levéve arra szórni a csilit) majd rögtön beletenni a 40-50 dkg sovány marhahúst és hirtelen megpörkölni. Ezután kevés vizet kell rá önteni (ne legyen több az alapporhoz szükségesnél), abban megfőzni majdnem készre.
A vizet ki kell egészíteni az alapporhoz szükséges mennyiségre és beleönteni 2 zacskó knorr Chili Con Carne (?) alapport. A zacskón szereplő ideig (10 perc?) kevergetés mellett főzni kell, majd hozzá önteni 2 doboz Bonduelle "vörösbab chilis mártásban" konzervet és 1 doboz csemegekukoricát. Az egészet 10-15 percig össze kell fözni és kész.
Az egész folyamat alatt időnként kell kevergetni, kivéve az alappal, akkor gyakrabban.
Ez a mennyiség elvileg 4 adag (kb 1,6 kg), de ha éhesek vagytok és jól
sikerül, lehet, hogy ketten is megeszitek.
Jó étvágyat
A finomra vágott vöröshagymát a szalonna kiolvasztott zsírján lepirítjuk. (A szalonnakockákat előtte távolítsuk el!) Hozzáadjuk a kockára vágott zöldpaprikát, és tovább pirítjuk....
Elkészítési idő: 2-2,5Egy kb 10-12 literes fazékban 2 liter hideg vízzel felteszem a marhaszegyet főni, ha felforrt, leszedem a habját. Másfél óra főzés után a feldarabolt marhahúst is hozzáteszem, és...
Elkészítési idő: 5 óraA császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk, forró serpenyőben kisütjük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát, a szeletekre vágott gombát és állandó keverés mellett átsütj...
Elkészítési idő: