1 nagyobb hagyma
40-50 dkg sovány hús (sertés vagy marha)
2 zacskó KNORR Chili Con Carne alap
2 doboz vörösbab
1 doboz kukorica
Olajban egy nagyobb fej hagymát üvegesre kell párolni, (a tűzről levéve arra szórni a csilit) majd rögtön beletenni a 40-50 dkg sovány marhahúst és hirtelen megpörkölni. Ezután kevés vizet kell rá önteni (ne legyen több az alapporhoz szükségesnél), abban megfőzni majdnem készre.
A vizet ki kell egészíteni az alapporhoz szükséges mennyiségre és beleönteni 2 zacskó knorr Chili Con Carne (?) alapport. A zacskón szereplő ideig (10 perc?) kevergetés mellett főzni kell, majd hozzá önteni 2 doboz Bonduelle "vörösbab chilis mártásban" konzervet és 1 doboz csemegekukoricát. Az egészet 10-15 percig össze kell fözni és kész.
Az egész folyamat alatt időnként kell kevergetni, kivéve az alappal, akkor gyakrabban.
Ez a mennyiség elvileg 4 adag (kb 1,6 kg), de ha éhesek vagytok és jól
sikerül, lehet, hogy ketten is megeszitek.
Jó étvágyat
A hagymát, fokhagymát meghámozzuk a Hámozó Késsel, a hagymát apróra vágjuk a Turbó Aprítósegítségével. A húst megmossuk, és 1x1 cm-es kockákra vágjuk a Filéző Késsel. Az olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű♥ Vadas marha A marhanyakat három, nagyjából egyforma nagyságú darabra vágjuk, besózzuk és megszórjuk frissen őrölt borssal. Egy felforrósított öntöttvas edényben, kevés kacsazsír...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőveszem a legvastagabb vaslábasom vagy egy kuktát, nekem ez együtt van szerencsére. Kis kockákra vágom a füstölt szalonnát és megpirítom. A hagymát apróra vágom, belerakom piruln...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Közepes1. A hússzeletet kevés olajban mindkét oldalán megsütjük. 2. Lábasba tesszük. 3. A maradék olajban megpirítjuk a hagymát, szórunk rá pirospaprikát és kevés vizet öntünk hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű