80 dkg sertés- / marha- / vadhúst
1 közepes hagyma
pirospaprika
őrölt kömény
őrölt bors
bor
A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk.
A hagymát megpirítjuk, paprikával meghintjük, rádobjuk a húst.
Ha megpirult, felönjük legalább annyi vízzel, hogy ellepje.
A fűszerekkel és sóval ízesítjük.
Addig főzzük, míg meg nem fő a hús, de közben figyeljünk rá, hogy a folyadék ne fogyjon ki alóla.
Ha megpuhult, felönjük a borral, majd addig főzzük, míg be nem sűrűsödik a leve.
Galuskával tálaljuk
A húst alaposan megmossuk, szárazra töröljük, majd ujjnyi vastagra felszeleteljük. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a szeletek mindkét oldalát megpirítjuk egy kevés olajon. Tálra szed...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA húst sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat pirítsuk meg az olíva olajon a rozmaring ágakkal együtt. Majd öntsük fel az alaplével, és fedő alatt (70-80 fokon) pároljuk puhára. A...
Elkészítési idő: 1.5-2 óra Nehézség: NehézA hust megmossuk leszeleteljuk ,labasba rakjuk .Megpucoljuk a zoldsegeket es lereszeljuk ,ezt is ra szorjuk utanna johetnek a fuszerek .aztan johet az ecet es a viz .Oda tesszuk f...
Elkészítési idő: 1 ora kkb Nehézség: Könnyű