1. A zsíron az apró kockára végott hagymát, és a kisebb darabokra tört száraztésztát a tészta barnulásáig pirítjuk. 2. Ezután megszórjuk pirospaprikával, izlés szerint sózzuk, b...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet, a paprikákat és a hagymát vágjuk vékony csíkokra. A tésztát megfőzzük, leöblítjük, és félretesszük. Keverjük össze a pác összes hozzávalóját, és tegyük egy nagy, l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és hűlni hagyjuk. 2. A vajat először magában, majd a tojások sárgájával, végül 5-6 evőkanál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelengedjük a spenótkrémet. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és fekockázzuk. A sajtot elmorzsoljuk. Felforrósítjuk az olívaolajat, és megpirítjuk rajta húskockákat. Meghintjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű