A mártáshoz:
Mustár, Fokhagyma, 1 dl olívaolaj, Só, Bors, Kakukkfű, 2 db csirkemell, 2 db alma, 20 dkg reszelt sajt
A mustárt az összezúzott fokhagymával, olíva olajjal, sóval, borssal, kakukkfűvel egynemű masszává keverjük. A csirkemelleket vékonyra felszeleteljük, ráöntjük a masszát, és alaposan elkeverjük. Egy jénait kivajazunk, belefektetjük a húsokat, az almákat felkarikázzuk, befedjük vele a húsokat, megszórjuk a reszelt sajttal, fóliával befedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
A húsokat megtisztítjuk, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és sütőedénybe tesszük. A felezett barackokat lecsepegtetjük, majd vágott felükkel lefelé a húsra fektetjük. A besamel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkehúst. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a szójaszósszal és a worcester szósszal. Kevés vízzel felöntjük, hozzáadjuk a zsülienre vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBegyúrtam a naan kenyér tésztáját.. 2 evőkanál olajjal beolajoztam a tésztát és a tálat, a tésztát kicsit meglapogattam, és újabb 15 percig pihentettem 30 fokra bemelegített sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sörtésztához a hozzávalókat sörrel lassan hígítva csomómentesen összekeverjük, míg sűrű palacsintatésztát nem kapunk. Nagyon vékonyan felcsíkozzuk a csirkemellet, majd egyenként...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes