menu

Családireceptkönyv.hu

SÖRBEN SÜLT CSIRKECOMBOK


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6-8 db csirkecomb
4 db tyúkhúsleves kocka
3/4 doboz sör
a tyúkhúsleves kocka helett az alábbi pácot is használhatjuk:
1 gerezd fokhagyma
• 1 csapott mokkáskanál majoránna
• 1 késhegynyi fehérbors (őrölt)
• 1 csapott mokkáskanál fűszerpaprika
• 1 kávéskanál só
• 1 evőkanál étolaj

Elkészítés:


Tepsibe tesszük a husit, kb.4 tyúkleves kockát teszünk a hús közé és kb.3/4 doboz sört ráöntünk (mindegy milyen sör ,az alkohol tartalom úgyis elpárolog,de lehet alkohol mentes is). Letakarás nélkül addig sütjük (közben forgatjuk is a húsokat), amíg szép piros lesz. Sűrű szaft marad, miután a sör elpárolog, a hús pedig finom omlós.

SÖRBEN SÜLT CSIRKECOMBOK

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: ani44
Csirkecomb pékné módra – dobj mindent a tepsibe, és
Csirkecomb pékné módra – dobj mindent a tepsibe, és

A csirkecombokat megtisztítom, besózom és megszórom a fűszerek keverékével. A megtisztított burgonyát a kizsírozott tepsibe rakom, és ízlés szerint sózom. A nagyobb darabokat elfe...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Mézes csirke
Mézes csirke

A húst felkockázzuk. A bundához egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk.Mivel nekem nagyon sűrű lett a t...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Ezersziget csirke,vegyes körettel
Ezersziget csirke,vegyes körettel

A megmosott, megtisztított combokat a sóval, borssal és az 2 cs. fűszerkeverékkel jól befűszerezzük. A tepsibe beletesszük. Olajat és vizet öntünk alá. (Én raktam mellé burgonyá...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemell roston „Budapest”raguval
Csirkemell roston „Budapest”raguval

A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonná...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk