Családireceptkönyv.hu

Céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg csíkokra vágott ecetes cékla, 2 kisebb savanyú alma, 1 dl tejszín (1 evőkanál reszelt torma).

Elkészítés:


A céklát és a hámozatlan almát vékony csíkokra vágjuk, az almát le is reszelhetjük nagy lyukú reszelőn. A tejszínt habbá verjük, s ha szeretjük, tormával ízesítjük. Ezekből a nyersanyagokból összekeverjük a salátát, és hidegen tálaljuk.

Céklasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Buggyantott tojás
Buggyantott tojás

Lábasban vizet forraltam – éppen csak érje el a forrpontot –és adtam hozzá egy evőkanál ecetet. Először héjastól 10 mp-re a vízbe mártottam, majd merőkanálra ütöttem a tojásokat és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Renáta
Tzatziki
Tzatziki

Az uborkát nagy lyukú reszelőn lereszelem, sózom és állni hagyom. Kinyomkodom és a többi hozzávalóval összekeverem. Hűtőbe teszem 1 órára. Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Tejfölös tojássaláta
Tejfölös tojássaláta

A tojásokat keményre főzzük. A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, hozzá adjuk a lila hagymát összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel. A tojások fehérjét cs...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Görög saláta
Görög saláta

A paradicsomokat félbe, majd negyedekre vágjuk, az uborkát szeleteljük. A feta sajtot egyforma kockákra vágjuk, a lilahagymát szeleteljük. Tálba tesszük a hozzávalókat, olívaolaj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk