menu

Családireceptkönyv.hu

Céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg csíkokra vágott ecetes cékla, 2 kisebb savanyú alma, 1 dl tejszín (1 evőkanál reszelt torma).

Elkészítés:


A céklát és a hámozatlan almát vékony csíkokra vágjuk, az almát le is reszelhetjük nagy lyukú reszelőn. A tejszínt habbá verjük, s ha szeretjük, tormával ízesítjük. Ezekből a nyersanyagokból összekeverjük a salátát, és hidegen tálaljuk.

Céklasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tavaszi saláta medvehagymadresszinggel
Tavaszi saláta medvehagymadresszinggel

Bontsuk a jégsalátát leveleire, mossuk meg, majd tépjük falatnyi darabokra. Tegyük tálba a vegyes levelekkel együtt. A retket is tisztítsuk meg, majd daraboljuk fel, majd adjuk a s...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtkrokett
Sajtkrokett

30 dkg trappista sajt 1 közepes tojás 1 púpos ek liszt Kb. 5-6 dl olaj a sütéshez

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kapros, lilahagymás krumplisaláta
Kapros, lilahagymás krumplisaláta

A lilahagymát felszeleteltem negyed karikákra, majd bátran besóztam. A meghámozott krumplit sós, enyhén ecetes vízben megfőztem vigyázva, ne főzzem túl. Míg meghűlt, kikavartam az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Zsuzsa
Burgonyasaláta
Burgonyasaláta

A burgonyát héjastól mossuk meg és annyi hideg vízzel felöntve, amennyi szűken ellepi, erős tűzön felforraljuk, majd mérsékelt hevítéssel, lassan forraljuk. Amikor majdnem pu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk