50 dkg csíkokra vágott ecetes cékla, 2 kisebb savanyú alma, 1 dl tejszín (1 evőkanál reszelt torma).
A céklát és a hámozatlan almát vékony csíkokra vágjuk, az almát le is reszelhetjük nagy lyukú reszelőn. A tejszínt habbá verjük, s ha szeretjük, tormával ízesítjük. Ezekből a nyersanyagokból összekeverjük a salátát, és hidegen tálaljuk.
A céklát, burgonyát és sárgarépát alaposan mossuk meg és héjastul főzzük puhára. (Villával megszurkálva érezhetjük puha-e. Általában a sárgarépát előbb kel kivenni.) Ügyeljünk, hog...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromlevet, fehérborecet, olívaolajat, mézet és a majonézt egy zárható befőttes üvegbe kanalazzuk. A fokhagymát, bazsalikomot és a petrezselymet finomra aprítjuk és beleszórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFogsz egy jo nagy muanyagedenyt, amiben kenyelmesen ossze tudod keverni a hozzavalokat. Mindent kis katonakra vagsz (miutan megmostad), majd beleoktrojalod oket az edenybe, a magok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagettit sós vízben kifőzzük, kihűtjük. A száraz alapanyagokat apró kockákra vágjuk, és beletesszük az összeállított öntetbe. A tésztát kihülés után rakjuk bele. A tetjét díszít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű