Családireceptkönyv.hu

Céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg csíkokra vágott ecetes cékla, 2 kisebb savanyú alma, 1 dl tejszín (1 evőkanál reszelt torma).

Elkészítés:


A céklát és a hámozatlan almát vékony csíkokra vágjuk, az almát le is reszelhetjük nagy lyukú reszelőn. A tejszínt habbá verjük, s ha szeretjük, tormával ízesítjük. Ezekből a nyersanyagokból összekeverjük a salátát, és hidegen tálaljuk.

Céklasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ananászos-majonézes kukoricasaláta
Ananászos-majonézes kukoricasaláta

A 2 kispohár tejfölt összekeverjük a 2 ek. majonézzel, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a kukoricát, ananászt, és jól összekeverjük. Tetejére díszítésként egy karik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Töltött tojás ( szilveszteri
Töltött tojás ( szilveszteri

A franciasalátát egy kerek tálra tesszük, szépen elsimítjuk. A főtt tojások sárgáját kivesszük, az áztatott és kinyomkodott zsemlyével elkeverjük. Ehhez legjobb a turmixgép keverő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fetás csirkesaláta, sok zöldséggel és fincsi öntette
Fetás csirkesaláta, sok zöldséggel és fincsi öntette

A csirkehúst felkockázzuk és a zöldségeket is megtisztítjuk, majd kevés sós vízben puhára főzzük. Mikor megfőttek, a zöldségeket is apróra vágjuk és a hússal együtt egy tálba tessz...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk