menu

Családireceptkönyv.hu

Citromos-fokhagymás afrikai harcsa a la mami


Írta:

Elk. idő: 3 h
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db nyúzott afrikai harcsa törzs, 3 nagy gerezd fokhagyma, 1 citrom reszelt héja, 1 csomag petrezselyem, só, bors, zsiradék/olaj

Elkészítés:


Tálba öntjük azt az olaj vagy zsiradékmennyiséget, amennyiben a halat sütjük, belereszeljük az 1 citrom héját, lereszeljük vagy lepréseljük a fokhagymát is, beletesszük a sóval és borssal együtt, a petrezselymet apróra vágjuk, és ezt is beleszórjuk. Ebben pihentetjük a halat 2-3 órát. Közben időnként meglocsoljuk a lével, ha kell, megfordítjuk, hogy minden oldalát érje a pác. Tepsibe tesszük, mellérakhatunk krumplit vagy zöldséget karikára vágva. Süssük meg közepes lángon. Kb. 1 óra alatt kész.

Trükkök, tippek, praktikák:


1 óra + pácolás

Citromos-fokhagymás afrikai harcsa a la mami

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Márta
Flódni
Flódni

A tésztát öt részre osztom és pihentetem, amíg a töltelékek elkészülnek. Tepsit zsírorom, lisztezem. A tésztát tepsi méretre nyújtom. Az első réteg tésztára kerül a máktöltelé...

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Boeuf saláta
Boeuf saláta

A főtt húst,a zöldségeket ,krumplit,uborkát apróra vágom(lehet reszelni is ) Hozzáadom a zöldborsót, fűszerezem sóval, kis borssal és ételízesítővel. A két tojás sárgájából maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mézeskalács
Mézeskalács

http://mezeskalacs.info/receptek/ máz http://mezeskalacs.info/a-tokeletes-mezeskalacs-maz-titka/

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Sült padlizsán gránátaálmaszósszal,joghurttal, tahin
Sült padlizsán gránátaálmaszósszal,joghurttal, tahin

A sütőt előmelegítem 220C-ra. A padlizsánokat középvastag (mondjuk 1,5 cm-es) karikákra szeletelem. Egy alufóliával bélelt tepsit meglocsolok olívaolajjal, megszórok sóval, borssal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk