menu

Családireceptkönyv.hu

Csoda pecsenye


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 kg csont nélküli szeletelt karaj, 2 dl olaj, 2 dl sör, 1 dl tej, 2 dl paradicsom lé, 1 kanál ételízesítő, Só, Reszelt sajt

Elkészítés:


A sózott karajszeleteket a tepsi aljára terítjük. A sört, tejet, paradicsomlét, olajat és az ételízesítőt összekeverjük, és ráöntjük a húsokra. Fóliával letakarva, 170 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, megszórjuk a reszelt sajttal, és pirulásig továbbsütjük.

Csoda pecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Ínyenc tarja
Ínyenc tarja

Elkészítés: a tarját vegetával, feketeborssal fűszerezzük, majd forró olajon mindkét oldalát elősütjük. Kizsírozott tepsibe tesszük. Ugyanebben a serpenyőben az összevágott májat...

Elkészítési idő: 1 óra 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rozmaringos karaj egyben sütve
Rozmaringos karaj egyben sütve

Melegítsd be a sütőt 180 fokra. Ha van légkeverésed, kapcsold be azt is. A rozmaringos karaj előkészítéséhez pucold meg a répákat és vágd hosszában ketté a fokhagymafejeket. Ha sz...

Elkészítési idő: 105 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Marcsi
Töltött sertésborda kolbászos sajtos töltelékkel
Töltött sertésborda kolbászos sajtos töltelékkel

A paprikákat, kolbászt és a lila hagymát apró kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat, kolbászt és lila hagymát elkeverjük a macisajttal,...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

A füstöltszalonnát kis kockákra vágjuk, kisütjük a zsírját, adhatunk hozzá kevés olajat is. A fokhagymát és a vöröshagymát apró kockákra vágjuk, megdinszteljük a zsírban, kicsit me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk